Powerpass

Egy kártya, amivel bárhol feltöltheted elektromos autódat!

ÚJRATÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELLI POWERPASS KÁRTYÁJÁVAL

A Powerpass kártyának hála egyszerűen használhatod a legtöbb nyilvános szolgáltató töltőlehetőségeit. Így csupán egy kártya kell ahhoz, hogy bárhol feltölthesd elektromos autódat. Emellett egy alkalmazásban láthatod az összes töltési adatodat és a hozzájuk kapcsolódó fizetési előzményeket. A Powerpass már az első ENYAQ iV bevezetése óta elérhető, és hozzáférést biztosít az IONITY gyorstöltő hálózatához is. A Powerpasst a Volkswagen Csoporthoz tartozó Elli vállalat biztosítja neked.

 

HAGYD ABBA A TANKOLÁST. INKÁBB TÖLTS FEL HELYETTE!

Könnyen használható és teljesen kényelmes - ez a Powerpass kártya. Egy okos, otthonod kívüli töltési megoldás, amit azonnal megszerezhetsz.

 

HOGYAN KEZDHETSZ EL TÖLTENI A POWERPASS KÁRTYÁVAL?

1.) Töltsd le az alkalmazást!

Telepítsd okostelefonodra az App Store-ból, vagy a Google Play Áruházból a Powerpass appot, amihez ezt a QR kódot is használhatod!

2.) Rendeld meg a kártyádat!

Nyisd meg telefonodon a Powerpass alkalmazást, add meg személyes adataidat, válaszd ki a neked tetsző tarifát és rendeld meg a kártyádat!

3.) Párosítsd össze a kártyádat!

Ha megérkezett a Powerpass kártyád, már össze is tudod párosítani felhasználói fiókoddal a Powerpass alkalmazásban. Csak nyisd meg a telefonodon, menj a Profile, majd a My Powerpass Cards menüpontra, ahol az Add Card feliratra rányomva végezheted el a párosítást.

 

MELYIK TARIFÁT VÁLASZD A POWERPASS-HOZ?

Új tarifáink 2022. április 1. óta elérhetőek

CHARGE FREE

0 euró havi díj

Töltési költségek

AC töltés

0.18 euró/perc

DC töltés

0.58 euró/perc

IONITY töltés

0.79 euró/kWh

SIMPLY CHARGE

2.99 euró havi díj (az első 12 hónapban)

Töltési költségek

AC töltés

0.11 euró/perc

DC töltés

0.45 euró/perc

IONITY töltés

0.79 euró/kWh

CHARGE FASTER

9.99 euró havi díj (az első 12 hónapban)

Töltési költségek

AC töltés

0.09 euró/perc

DC töltés

0.42 euró/perc

IONITY töltés

0.30 euró/kWh

 

HOL TALÁLOK NYILVÁNOS TÖLTŐKET?

 

TÖLTSD LE A POWEPASS ALKALMAZÁST!

A Powerpass egy kényelmes, mindenre kiterjedő töltőalkalmazás a ŠKODA AUTO ügyfelei számára. Ez az alkalmazás segít mind a nyilvános, mind az otthoni töltésben, amikor az intelligens ŠKODA iV töltőjét használod.

 

TÖLTŐKÁBELEK

DC

GYORS NYILVÁNOS TÖLTÉS

50 - 125 kW (ENYAQ iV)

MODE 4 töltőkábel (az állomás része)

AC

NYILVÁNOS TÖLTÉS

7,2 - 11 kW (ENYAQ iV)

3,6 kW (OCTAVIA iV, SUPERB iV)

MODE 3 töltőkábel

 

 

 

*A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora. Tájékoztatjuk, hogy a Škoda plug-in hybrid modellek ideiglenesen nem érhetőek el.