ŠKODA iV Akadémia – negyedik rész

Kérjük fogadd el a marketing sütiket a videó megtekintéséhez!
Most mindent megtudhatsz a márka legnépszerűbb modelljének plug-in hybridjéről!

OCTAVIA. Senkinek nem kell bemutatni. Viszont az új OCTAVIA iV modellel már egészen más a helyzet. Ebben a részben Magyarósi Csaba minden fontos vagy éppen érdekes elemét megmutatja a márka legnépszerűbb típusának, ami mostantól már plug-in hybrid hajtással is kapható.

Lesz itt szó menettulajdonságról, tágasságról és főként az elektromos motor és benzines meghajtás tökéletes összhangjáról. Ha pedig még arra is kíváncsi vagy, hogy vajon a plug-in hybrid autót neked találták-e ki, vagy hogy miként a leggazdaságosabb használni egy ilyen modellt, mindenképpen kattints!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

car1
ŠKODA iV Akadémia - első rész

Hogyan válassz meghajtást?

Részletekarrow
car1
ŠKODA iV Akadémia - második rész

Miben lesz más egy elektromos autó?

Részletekarrow
car1
Bemutatkozó rész

Elektromos, benzines, dízel vagy plug-in hibrid? Vajon melyik a legjobb meghajtás 2021-ben? Erre keressük a választ!

Részletekarrow

*A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora. Tájékoztatjuk, hogy a Škoda plug-in hybrid modellek ideiglenesen nem érhetőek el.