ŠKODA iV AKADÉMIA III/3. rész - Hogy bírja az elektromos autó a hideget?

Kérjük fogadd el a marketing sütiket a videó megtekintéséhez!
Mit tegyünk, ha odakint fagyos a hangulat, röpködnek a mínuszok, és mi szeretnénk a legtöbbet kihozni elektromos autónkból? Erre a kérdésre keressük a választ!

Hogyan kerüljük el a faggyal járó elektromos autó apokalipszist? Mire figyeljünk, hogy ha váratlanul drasztikusan lecsökken a kinti hőmérséklet, de mi szeretnénk ugyanolyan hatékonyan használni kedvenc környezettudatos modellünket? Egy kis odafigyeléssel és okos trükkel minden évszakban -még a téli hónapokban is- élvezhetjük villanyautónk nyújtotta kényelmet. Csaba mindent elmond a témában, amit tudni érdemes, hogy ne rázzon ki minket a hideg az utakon!


👨💻 Nézd meg a többi részt is: https://iv.skoda.hu
🔌 Töltési megoldások testközelből: https://mooncity.hu
🚘 ENYAQ iV tesztvezetés: https://tesztvezetes.skoda.hu/enyaq-iv
#SKODAiVAKADEMIA #ENYAQiV #MagyarosiCsaba

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

car1
ŠKODA iV Akadémia - első rész

Hogyan válassz meghajtást?

Részletekarrow
car1
ŠKODA iV Akadémia - második rész

Miben lesz más egy elektromos autó?

Részletekarrow
car1
Bemutatkozó rész

Elektromos, benzines, dízel vagy plug-in hibrid? Vajon melyik a legjobb meghajtás 2021-ben? Erre keressük a választ!

Részletekarrow

*A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora. Tájékoztatjuk, hogy a Škoda plug-in hybrid modellek ideiglenesen nem érhetőek el.