ŠKODA iV Akadémia - első rész

Kérjük fogadd el a marketing sütiket a videó megtekintéséhez!
Hogyan válassz meghajtást?

A kérdés jogos, hiszen immár benzines, dízel, plug-in hibrid és elektromos autók közül kell megtalálnunk a számunkra tökéleteset? De melyik a számunkra ideális? Az attól függ. Magyarósi Csaba ebben a részben segít nekünk, hogy tisztán lássunk és dönthessünk a kérdésben.

Ott van például a benzin és a dízel meghajtás, egy több mint száz éve tökéletesített technológiáról, ami épp a csúcsán van. Ráadásul még a legkisebb motorral is egyszerű nagy távolságokat áthidalni.

De 2021-ben már elektromos modellben is érdemes gondolkozni: csendes, elegáns, nem szennyezi a környezetet és lényegében nincsenek szervizköltségek sem. Ilyen lehet például a ŠKODA CITIGO iV vagy a ŠKODA ENYAQ iV.

Az átmenetet pedig a plug-in hibrid képviseli. Az OCTAVIA és a SUPERB ezen változatában egy kis elektromos motor segíti a hagyományost. Így eredményezve fogyasztás csökkenést és némi erőtöbbletet. A városban tisztán elektromosan tud üzemelni és nem szennyezi a környezetét, nagyobb utakra meg pedig kiváló a benzinmotort.

De akkor lássuk, kinek melyik a tökéletes választás!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

car1
ŠKODA iV Akadémia - második rész

Miben lesz más egy elektromos autó?

Részletekarrow
car1
Bemutatkozó rész

Elektromos, benzines, dízel vagy plug-in hibrid? Vajon melyik a legjobb meghajtás 2021-ben? Erre keressük a választ!

Részletekarrow
car1
ŠKODA iV Akadémia - harmadik rész

Élet a CITIGOe iV-val!

Részletekarrow

*A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora. Tájékoztatjuk, hogy a Škoda plug-in hybrid modellek ideiglenesen nem érhetőek el.