ŠKODA iV AKADÉMIA III/4. rész - A nagy Škoda hazaút, avagy irány Mladá Boleslav!

Kérjük fogadd el a marketing sütiket a videó megtekintéséhez!
Vajon el lehet jutni egyetlen töltéssel Győrből a számtalan Škoda modell szülővárosába, a kis cseh városkába, Mladá Boleslavba? Csaba ma ezt teszteli le!

Hogyan tegyünk meg egy több, mint 400 km-es távolságot úgy, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a töltési szint és idő arányunk? Miket érdemes figyelembe venni ekkora út megtételénél, és mik azok a hasznos trükkök, amiket megfogadva kényelmesebb és gyorsabb lehet az utunk? Egyáltalán lehetséges egyetlen töltéssel megtenni egy ekkora távolságot? Csaba ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni a Škoda egyik csehországi gyárának meglátogatásával, Mladá Boleslavba tett kiruccanásával. Tartsatok velünk!


👨💻 Nézd meg a többi részt is: https://iv.skoda.hu
🔌 Töltési megoldások testközelből:https://mooncity.hu
🚘 ENYAQ iV tesztvezetés: https://tesztvezetes.skoda.hu/enyaq-iv
#SKODAiVAKADEMIA #ENYAQiV #MagyarosiCsaba

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

car1
ŠKODA iV Akadémia - első rész

Hogyan válassz meghajtást?

Részletekarrow
car1
ŠKODA iV Akadémia - második rész

Miben lesz más egy elektromos autó?

Részletekarrow
car1
Bemutatkozó rész

Elektromos, benzines, dízel vagy plug-in hibrid? Vajon melyik a legjobb meghajtás 2021-ben? Erre keressük a választ!

Részletekarrow

*A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora. Tájékoztatjuk, hogy a Škoda plug-in hybrid modellek ideiglenesen nem érhetőek el.