ŠKODA iV AKADÉMIA II/2. rész

Kérjük fogadd el a marketing sütiket a videó megtekintéséhez!
Kíváncsi vagy arra, hogyan teljesít egy elektromos autó másfél év használat után? Magyarósi Csaba most a saját példáján keresztül mutatja meg neked és azt is elárulja, hogy mennyit spórolhatsz vele egy benzineshez képest, illetve szuper tippeket is ad a megfelelő modell kiválasztásához.

Te se vagy még biztos abban, hogy megéri-e elektromos autóra váltani? Legújabb videónkban Magyarósi Csaba a saját példáján keresztül mutatja meg, hogy hogyan spórolhatsz rengeteget egy villanyautóval és az első másfél évben mik azok a dolgok, amikkel számolnod kell. Ráadásul remek tippeket is ad neked, hogy könnyebben kiválaszthasd az igényeidnek és életkörülményeidnek leginkább megfelelő modellt.

👨💻 Nézd meg a többi részt is:
https://iv.skoda.hu

🔌 Töltési megoldások testközelből:
https://mooncity.hu

🚘 ENYAQ iV tesztvezetés:
https://tesztvezetes.skoda.hu/uj-enya...

#SKODAiVAKADEMIA #ENYAQiV #MagyarosiCsaba

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

car1
ŠKODA iV Akadémia - első rész

Hogyan válassz meghajtást?

Részletekarrow
car1
ŠKODA iV Akadémia - második rész

Miben lesz más egy elektromos autó?

Részletekarrow
car1
Bemutatkozó rész

Elektromos, benzines, dízel vagy plug-in hibrid? Vajon melyik a legjobb meghajtás 2021-ben? Erre keressük a választ!

Részletekarrow

*A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora. Tájékoztatjuk, hogy a Škoda plug-in hybrid modellek ideiglenesen nem érhetőek el.